Hadházy: Ritka, hogy ennyire könnyen lebukik Orbán valamelyik hazugsága
2021. április 03. írta: Barton86

Hadházy: Ritka, hogy ennyire könnyen lebukik Orbán valamelyik hazugsága

orban-2-e1617216117562_wm.jpg"A miniszterelnök azt hazudta, hogy azért nyitják először az iskolákat, mert a" nemzeti konzultációban ezt mondták az emberek." Csakhogy a "nemzeti konzultáció" EGYETLEN KÉRDÉSE SEM SZÓLT AZ ISKOLÁK NYITÁSÁRÓL, így senki nem is mondhatott róla véleményt. A "konzultáció" indításakor amúgy még az iskolák nem is voltak zárva..." - írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A független parlamenti képviselő szerint "a miniszterelnök gyakran hazudik a magyarok szemébe, de ritka, hogy ennyire könnyen lebukik egyszerre Orbán valamelyik hazugsága és a "nemzeti konzultáció" kamu mivolta."

Hadházy úgy gondolja, "az iskolák eszetlen és túl korai nyitása logikusan és szükségszerűen a járvány fellángolásához és ezrek halálához vezethet, ha a szülők generációjának oltása addig nem indul meg tömegesen."

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbrolbalra.blog.hu/api/trackback/id/tr516489058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.04.03. 16:54:54

Ritka?
Szerintem Orbán minden hazugsága azonnal átlátható.
Orbán is tartozik egy őszödi beszéddel, nagyjából ugyanazt el kellene mondania mint Gyurcsánynak, és lemondania.

miért 2021.04.05. 21:45:42

A labdarúgó EB és az UEFA sokkal fontosabb. A múlt héten az UEFA bejelentette, hogy ott lehet EB meccseket rendezni, ahol biztosítani tudnak kb. 8ezer nézőt mérkőzésként. Erről április 19-ig kell nyilatkozni a rendező országoknak.
Van még kérdés?
süti beállítások módosítása