DK: Robbanásszerűen emelkednek az árak, a magyarok pedig végleg elszegényednek
2021. április 09. írta: Barton86

DK: Robbanásszerűen emelkednek az árak, a magyarok pedig végleg elszegényednek

szegeny.jpg

Az alapvető élelmiszerek ára rohamosan növekedett az elmúlt időszakban. Az étolaj 21 százalékkal drágább, mint egy évvel ezelőtt, a zöldségek ára 18 százalékkal nőtt, de jócskán megdrágult a liszt, a tojás és a cukor is - olvasható a Demokratikus Koalíció közleményében.

A DK szerint a kormány botrányosan semmilyen válságkezelésének köszönhető, hogy a magyarok az egekbe szökő árak mögött kullognak üres pénztárcával. Orbánék a vadászati világkiállításra összehordott agancsok, és az egyre sokasodó stadionok árnyékából néznek ki elégedetten, miközben a gazdasági válságon olyannyira meg sem próbálnak enyhíteni, hogy inkább csendben szétosztanak minden fillért a Gazdaságvédelmi Alapból - jegyezte meg Barkóczi Balázs, a párt szóvivője.

"Mi, európai magyarok nem fogjuk szó nélkül hagyni ezt a gyalázatot, az ország végleges elszegényítését" - jelentette ki az ellenzéki politikus.

(OS)

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbrolbalra.blog.hu/api/trackback/id/tr3416496014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.04.11. 11:55:19

Á, itt ezt nem így gondolják, ez a legvidámabb barakk.
Eddig még egyetlen megkérdezett nem állította magáról, hogy szegény.
Igaz, tele van hitellel, a végrehajtás csúcson pörög, de itt mindenki boldog, s ha a tévések kérdezik, ő jól keres.
Én úgy látom, hogy ez nem a legvidámabb barakk, hanem a leghülyébb.
süti beállítások módosítása