Jakab: "Ennyire elcseszett kormánya ennek az országnak még nem volt"
2021. április 07. írta: Barton86

Jakab: "Ennyire elcseszett kormánya ennek az országnak még nem volt"

jakab2.jpg

A koronavírus-járvány kezeléséről, a koronavírus elleni vakcinákról volt szó szerdán napirend előtt az Országgyűlésben.

Jakab Péter (Jobbik) azt sérelmezte, hogy a kormány 67 milliárd forintért rendez vadászati világkiállítást, miközben az Országos Mentőszolgálatra egész évben 52 milliárd forintot költ. Úgy fogalmazott: a kormány "páros lábbal rúg" azokba, akik helyettük életben tartják az országot.

Szerinte a nemzet egységét nem a vadászati világkiállításra több tízmillió forintért épített szarvasagancs kapu fejezné ki, hanem az, ha a kormány visszamenőlegesen megadná a "bajba jutott melósoknak", vállalkozóknak a 80 százalékos bértámogatást, ha megemelnék az álláskeresési járadékot, ha féken tartanák a végrehajtókat, ha az egészségügyi dolgozók minden anyagi segítséget megkapnának a küzdelemhez - közölte az MTI.

Jakab Péter továbbá Orbán Viktor tükréről beszélt, amin a miniszterelnöktől szerepelnek idézetek. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint előrébb tartanánk, ha az lenne rá írva, hogy „ne lopj, ne csalj, ne hazudj, ne stadiont építs, ne urizálj!” Ehhez képest „krumplit kutatunk Üzbegisztánban”, vadászati kiállítást rendeznek és „repülőteret akarnak Felcsút környékére” - olvasható a 24.hu tudósításában.

"Ennyire elcseszett kormánya ennek az országnak még nem volt" – mondta Jakab, majd sorolta tovább a kormány „bűneit”: a miniszterelnök „kórházat zárat be Budapesten”, „Pfizert adnak más országoknak”, Kásler Miklós pedig azt mondja, hogy meg sem rendültünk a járványban.

Jakab szerint a kormány nagyképűen alázza azokat, akik működtetik az országot.

"A kormány beleállt a tanárokba, az egészségügyi dolgozókba. Páros lábbal rúgnak bele mindenkibe, de magukkal nagyon elégedettek. A miniszterelnök, hogy tud még tükörbe nézni?" – kérdezte.

Felszólalására Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára reagált. Az államtitkár szerint a Jobbik elnökének sikerült megugrania a Gyurcsány Ferenc által feltett lécet. Orbán Balázs szerint Jakabék hazudnak, a magyar gazdasági adatok az európai átlagnál jobbak, pörög a lakásfelújítás, emelték az orvosok bérét, visszahozták 13. havi nyugdíjat. Szerinte a Jobbiknak az oltási program sikeressége fáj, és ha Jakabon múlna, több százezer emberrel kevesebb lenne beoltva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbrolbalra.blog.hu/api/trackback/id/tr6716493312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.04.08. 07:15:52

"Ennyire elcseszett kormánya ennek az országnak még nem volt"
Pontosabban: a mi életünkben.
Mivel ilyen volt még a közelmúltban Rákosi és horthy. Tönkretettek sokmillió magyart, s bűnös ország is lettünk.
Orbán méltó örököse, reinkarnációja a 2 említett rohadéknak.
Kádárnak is volt bűne, de végül sokat tett az emberek jólétéért. Legalább adott nekik lakást, munkát, megélhetést, biztonságot. Szabadságot nem olyan sokat, de az most is korlátozott.
Ezt most csak így röviden, egyszerűen, a nép nyelvén.
süti beállítások módosítása