Jobbik: a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága
2021. április 03. írta: Barton86

Jobbik: a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága

o2.jpg"A járványkezelésben megbukott és a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága: újabb hazugságkampányba kezd!" - írta közleményében a Jobbik.

Sem nem nemzeti, sem nem keresztény, sokkal inkább gyomorforgató, hogy az Orbán-kormány éppen Nagypénteken jelentette be, miszerint egy újabb hazug lejáratókampányt indít, ezúttal oltásellenességgel vádolva a valóságban egyébként oltáspárti ellenzéket. Igen, mindezt akkor, amikor a hibás kormányzati döntéseik és mulasztásaik miatt már naponta több száz honfitársunk esik áldozatul a járványnak, s ennek következtében a koronavírus következtében elhunytak összlétszáma átlépte a húszezer főt. A kormány húsvéti üzenete tehát arról szól, hogy Orbán saját magát is szembeköpve, hiszen szeptemberben még nagy mellénnyel azzal kampányolt, hogy személyesen vállalja a felelősséget a válságkezelésért, másokra mutogatva kapitulál. Ráadásul arra az ellenzékre akarja kenni a dilettáns válság- és a csődötmondott járványkezelést, amelynek a kormány rendkívüli felhatalmazása miatt szinte semmilyen beleszólása nem volt a kormányzati döntésekbe, de még a javaslatait is szó nélkül söpörték le az asztalról.

A néppárti Jobbik konzekvensen azt az álláspontot képviseli, hogy a koronavírus elleni oltásra jelentkező magyar embereket csak bizonyítottan biztonságos vakcinákkal olthassák be.

De lévén, hogy a magyarországi járványügyi védekezést nem az ellenzék, hanem a rendkívüli és teljes felhatalmazással bíró Orbán-kormány vezeti, ezért ennél jóval fontosabb kérdések például, hogy:

  • vajon hány magyar emberrel kevesebb halt volna meg eddig, ha az Orbán-kormány az Európai Unióból érkező Moderna-vakcinák közül nem csak a rendelkezésre álló mennyiség felét kötötte volna le?
  • hány magyar emberrel kevesebb halt és halna meg, ha az Orbán-kormány nem a járvány közepén üldözött volna el 5500 orvost és ápolót az egészségügyből?
  • vajon hány magyar emberrel kevesebb esett volna áldozatul a járványnak akkor, ha a kormányzati szereplők szájából nem hangzottak volna el olyan felelőtlen baromságok, hogy egészséges embernek nem kell maszk, meg hogy a fiatalabbak össze-vissza fertőzhetik egymást? És még folytathatnánk a sort.

Mindeközben Áder János bejelenti, hogy "erkölcstelen, embertelen a járványtól politikai hasznot remélni". Nos, ezzel most kivételesen nagyon egyetértünk Áder Jánossal, viszont jó lenne, ha leülne a hatalomimádatába egyre jobban beleőrülő pártársával és barátjával, Orbán Viktorral, és egyeztetne vele, mert a hazugságkampány bejelentéséből ítélve nekünk legalábbis úgy tűnik, hogy ő ezt most egészen máshogyan látja, és ismét bődületes hazugságokból remél politikai hasznot. Gondoljuk, hogy Áder János – értesülve Orbán hazugságkampányáról – egyetért a napokban egyik fideszes alapítótársuk Orbánra utaló mondataival, miszerint "katasztrófába sodorja az országot egy láthatóan már a saját hazugságaiba is belezavarodó, ön- és közveszélyes elme".

A fideszes hazugságkampány bejelentése csak megerősíti a nyilvánvalót, hogy a járványkezelésben megbukott, a hatalomhoz betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága!

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

(OS)

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbrolbalra.blog.hu/api/trackback/id/tr7716489270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.04.03. 16:34:19

A jövő történelemkönyvei az MSZMP után a FIDESZT-t is tömeggyilkos önkényuralmi pártnak titulálhatják, ha a kórházi fertőzéseket, a járványban elhunytakat, a szegénység terjedését tekintve.
A luxusfidesz magára hagyta a szegényeket, a rokkantakat, a járvány alatt munkanélkülivé válókat.
Orbán mondta magáról: Ne azt figyeljék amit mondok...
Bizony, ne azt, hanem amit cselekszik.
És cselekszik a csóri nép ellenére. Kicsinálja a rokkantakat, a betegeket, a kisvállalkozókat,
Olcsósított melósokat kínál az államilag is megtámogatott gazdag multiknak, miközben a tőlük munkanélkülivé vált ócó melósnak még a törvényben előírt 3 havi segélyt sem fizette ki O1G.
---------
Nem értem, hogy ez az ember, aki mindenkit magára haragított, hogy a faxba lehet még a helyén.
süti beállítások módosítása