Előkerült egy régi levél a Fidesztől, amit a nyugdíjasoknak küldött
2021. április 03. írta: Barton86

Előkerült egy régi levél a Fidesztől, amit a nyugdíjasoknak küldött

nyugdij.jpg2006-ban 1,7 millió háztartásba küldött levelet a nyugdíjasoknak a Fidesz. Ebben Schmitt Pál, a Fidesz akkori alelnöke (a később plágiumgyanúba keveredett, és ezért lemondott köztársasági elnök) azt írja, hogy a Fidesz ̲a̲ ̲1̲3̲.̲ ̲h̲a̲v̲i̲ ̲n̲y̲u̲g̲d̲í̲j̲ ̲m̲e̲g̲t̲a̲r̲t̲á̲s̲a̲ ̲m̲e̲l̲l̲e̲t̲t̲ ̲k̲é̲s̲z̲ ̲a̲ ̲1̲4̲.̲ ̲h̲a̲v̲i̲ ̲n̲y̲u̲g̲d̲í̲j̲ ̲b̲e̲v̲e̲z̲e̲t̲é̲s̲é̲r̲e̲ ̲i̲s̲:

"Amikor mi voltunk , hálásak voltunk szüleinknek, a sok-sok értünk tett fáradozásért. Ez így helyes: a fiatalabb nemzedékek, a gyerekek és az unokák soha nem feledhetik, hogy a mi munkánk alapozza meg az életüket.

Egy ország erejét és szolidaritását az mutatja, hogyan törődünk egymással, és az ország hogyan törődik idős polgáraival. Mi, akik a Magyar Szolidaritás újjáélesztéséért küzdünk, úgy gondoljuk, a nélkülözés nem lehet a mindennapok része.

Nekünk az a célunk, hogy a következő kormány a Magyar Szolidaritás kormánya legyen, amely megvédi és megbecsüli az időseket, elismerve az ország fölépítéséért tett fáradozásaikat.

A Magyar Szolidaritás korszaka mindent megőriz a múltból, ami jó. Garanciát vállalunk arra, hogy ami jó döntés, intézkedés volt az elmúlt 15 évben, amit megszoktak, szeretnek az emberek, azt megőrizzük a jövőben, mert ez mindannyiunk érdeke.

Az idős kor méltó megéléséhez szükséges az idősek anyagi megbecsülése is, ezért garantáljuk, hogy megőrizzük a 13. havi nyugdíjat, és bevezetjük a 14. havi nyugdíjat is.

A 14. havi nyugdíj bevezetése azért lehetséges, mert új munkahelyek teremtésével növelni fogjuk a nyugdíjjárulékot fizetők számát, és megszüntetjük az állami pazarlást, a luxusköltekezést, a felesleges pénzherdálást. Nekünk nincsen szükségünk minden évben új autókra, új bútorokra, luxuscikkekre, mert a mai nyugdíjasoknál jobb helyen lenne ez az összeg."

fidesz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbrolbalra.blog.hu/api/trackback/id/tr4516489510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása